Smit: Znao sam rezultat; Lu: Mislio je da je kraj

Nakon više nego čudne situacije u prvom meču finala NBA lige između Golden stejta i Klivlenda, kada je Džej-Ar Smit gotovo driblao pri nerešenom rezultatu u poslednjim sekundama, bek šuter Kavsa izjavio je da je znao koji rezultat je na snazi u tom trenutku. Isto, ipak, nisu mogli da tvrde njegov trener i saigrači.

"Džordž je promašio slobodno bacanje, ja sam uhvatio loptu i znao da imamo jedan tajm-aut na raspolaganju, pa sam hteo da dođem do prostora da ga zatražim. Pogledao sam u Lebrona, koji je tražio tajm-aut, a potom i od mene da šutiram. Znao sam da je rezultat nerešen, ali nisam želeo da odmah šutiram preko Durenta", izjavio je Smit.

Ipak, reakcija Smita tokom živog programa izgledala je drugačije, a sa usana mu se mogla pročitati rečenica: "Mislio sam da vodimo." On je ipak to demantovao.

"Da sam mislio da imamo prednost, onda bih držao loptu i čekao da me fauliraju", dodao je Smit.

Njegov trener Tajron Lu izjavio je da Smit nije znao koji je rezultat na snazi.

"Mislio je da je gotovo. Mislio je da imamo poen prednosti", kratko i jasno izjavio je Lu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи