Zvezdin junak Ročesti: Razmišljamo samo o tituli

Košarkaš Crvene zvezde Tejlor Ročesti kaže da je njegova ekipa oscilirala protiv Partizana, ali i da je bila na potrebnom nivou u ključnim momentima i što je najvažnije - izborila novo finale Superlige Srbije.

Crveno-beli i drugi put u tri dana savladali su Partizan 81:73 i dobili priliku da osvoje četvrtu uzastopnu titulu šampiona države.

"Odigrali smo onako kao celu sezonu. Bilo je svega, dobrih i loših momenata, ali je najvažnije da smo bili pravi u najvažnijim trenucima. Partizan je dobar tim, ušli su sa dosta energije, ali smo odgovorili na to", rekao je Ročesti novinarima posle utakmice.

Američki plej, strelac 23 poena, pohvalio je ambijent večitog derbija i poručio da je baš zbog toga vredi igrati u Srbiji.

"Atmosfera je bila sjajna. Upravo je to razlog zašto potpisujete za takve klubove".

Prema njegovim rečima u finalu ne sme njegov tim da se opusti, bez obzira ba ime rivala iz duela FMP - Borac.

"Glavna stvar je da osvojimo titulu i samo o tome razmišljamo. I u finalu će biti teško... Ništa nije sigurno u borbi za trofej, ali smo spremni. Uživaćemo nekoliko sekundi u pobedi nad Partizanom, a onda se spremamo za finale", zaključio je Ročesti.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи