Golden Stejt izbegao eliminaciju, i na Zapadu odlučuje sedma utakmica!

U meču u kojem su se prvi put posle dve godine suočavali sa eliminacijom, košarkaši Golden Stejta dobro su reagovali i savladali oslabljeni Hjuston sa 115:86. Finalistu sa Zapada odlučiće sedma utakmica, koja će se igrati u Teksasu.

Da košarkaška utakmica traje 24 minuta, sada bi ste u ovom članku čitali da je Hjuston skinuo šampiona sa trona i plasirao se u finale. Ali pošto to nije tako, nego utakmica u NBA ligi traje duplo više, "Kari i drugari" su taj drugi deo iskoristili odlično i došli do važne pobede.

Prvo poluvreme u Ouklendu "rakete" su i pored neigranja Krisa Pola odradile fenomenalno i imale deset poena viška (61:51). Harden je "plesao" po terenu, pogađao (22) i asistirao (7) kad je hteo...

Međutim, snage za isto takvo drugo poluvreme nije imao, pa su na krilima raspoloženog Kleja Tompsona (35 poena), Voriorsi vrlo brzo stigli i prestigli Rokitse i na kraju slavili ubedljivu pobedu i izborili "majstoricu".

Drugi član "Spleš bradersa" Stef Kari imao je 29 poena na svom kontu, dok je Durent dodao 23.

Džejms Harden je meč završio sa 32 poena i devet asistencija, a najveću pomoć imao je od Gordona sa 19 i Arize sa 14.

Sedmi, odlučujući meč igra se u noći između utorka i srede u Hjustonu.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара