Si lakše povređen: Nadam se brzom povratku na teren

Košarkaš Partizana Bondža Si prošao je sa lakšom povredom posle pada na leđa na meču protiv Mege i predstoji mu pauza od nekoliko dana.

Si je u četvrtoj četvrtini prilikom pokušaja da zakuca nezgodno pao i odmah prevezen u Urgentni centar, gde mu je ustanovljeno da povreda nije teže prirode.

"Izašao sam iz bolnice, imao sam preglede leđa i nema nikakvih posledica. Ništa nije ozbiljno. Nadam se da ću se vratiti na teren što pre. Hvala crno-bela porodicona porukama podrške", napisao je Si na svom Instagram nalogu.

Francuski krilni centar trebalo bi da sutra propusti drugi duel sa Megom u četvrtfinalu plej-ofa Superlige, a potom da se ponovo stavi na raspolaganje treneru Nenadu Čanku.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво