Brejk Hjustona za izjednačenje protiv Golden Stejta

Košarkaši Hjuston Roketsa savladali su u Ouklendu Golden Stejt Voriorse u četvrtom meču finala zapadne konferencije NBA plej-ofa sa 95:92 i tako izjednačili rezultat na dva-dva u seriji.

Najzaslužniji za brejk "raketa" bio je fenomenalni Džejms Harden koji je postigao 30 poena, dok je 27 upisao Kris Pol. "Voriorse" su predvodili Stef Kari sa 28 i Kevin Durent sa 27 poena.

Početak meča nije bio obećavajući za Džejmsa Hardena i družinu, domaćin je od starta krenuo silovito serijom od 12:0 pa su prvu četvrtinu dobili sa 28:19. "Rakete" su u drugoj četvtini "upalile motore" i na na poluvreme otišli s prednošću 53:46.

Golden Stejt je u trećoj deonici, preko Karija i Durenta, uspeo da se revanšira Hjustonu i dobije četvrtinu sa 34:17. Imali su "voriorsi" na startu poslednje deonice 12 poena prednosti ali su košarkaši Hjustona serijom od 9:0 uspeli da uvedu meč u neizvesnu završnicu i da na kraju dođu do velike pobede i izjednačenja u „Orakl areni".

Naredni meč na programu je u noći između četvrtka i petka u Hjustonu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво