Gde će Kavai Lenard, Spursi nude maksimalan ugovor

Jedan od najboljih košarkaša NBA lige Kavai Lenard nalazi se na prekretnici. Mnogi timovi zainteresovani su za njegove usluge, a njegov San Antonio nudi maksimalan ugovor koji bi ga vezao za Teksas narednih pet godina.

Kavai Lenard, praktično preko noći, postao je jedan od najboljih igrača NBA lige. Sada se za njegove usluge "otima" veliki broj klubova, ali će Spursi učiniti sve kako bi ga zadržali u svojim redovima.

Lenard je ove sezone odigrao samo devet utakmica za Spurse, a tokom plej-ofa, u kojem je njegov tim poražen u prvom kolu Zapada od Golden Stejta, više se govorilo o nezadovoljstvu velike zvezde, nego o partijama teksaške ekipe.

Sada Spursi okreću drugi obraz, nude Lenardu astronomskih 219 miliona dolara za petogodišnju saradnju, dok ostali klubovi željno iščekuju ishod pregovora.

Veliki Greg Popovič izjavio je da vidi Lenarda kao zaštitno lice Spursa u budućnosti, ali čini se da igrač želi u tim koji je kadar da se bori za šampionski prsten, što San Antonio ove sezone svakako nije bio.

Saga će se uskoro razrešiti. Da li će Lenard postati prva zvezda ekipe čiji nosioci polako odlaze u košarkašku penziju (Đinobili, Parker, Gasol), saznaćemo ovih dana. 

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво