Lijetuvas Ritas juniorski šampion Evrolige

Juniorski košarkaši Lijetuvas Ritasa savladali su u finalu ekipu Stelaazure sa 76:71 čime su osvojili Evroligu na završnom delu turnira u Beogradu.

Litvansku ekipu do trofeja vodili su Blažević sa 20, Sirvidis sa 18 i Vilis sa 11 postignutih poena. U italijanskoj ekipi istakli su se Konti sa 22, Panopio sa 18 i Ebua sa 17 postignutih poena.

Lijetuvas je uspeo da od samog starta stekne prednost od šest poena i da tu prednost kroz čitav meč održava, odolevajući naletima protivničke ekipe.

Ritas je kao prvoplasirani grupe A prošao u finale, grupe u kojoj su bili bolji od Reala, Mege i Pariza. 

Stelaazura je u grupi B savladala Huventud, Zvezdu i Bajern.

Mega i Zvezda su takmičenje završili sa po dva poraza i po jednom pobedom.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи