Poraz juniora Zvezde od Stela Azure

Mladi košarkaši Crvene zvetde poraženi do rimske ekipe Stela Azura 75:64 čime su okončali takmićenje na ovogodišnjem finalnom turniru Evrolige koji je igran u hali „Aleksandar Nikolić“. U finalu turnira u nedelju igraće ekipe Lijetuvos Ritasa i Stela Azure.

Juniorska ekipa Crvene zvezde poražena je od rimske ekipe "Stela Azura" čime je takmičenje na završnom turniru Evrolige okončala sa jednom pobedom i dva poraza.

Crveno-beli su ponovo lošije otvorili utakmicu, ali su velikim angažovanjem i dobrom igrom u drugoj deonici stigli do prednosti od 42:37 na poluvremenu.

Podsetimo, crveno-belima je u krugu bila potrebna pobeda od 15 poena kako bi se "u krugu" našli ispred rivala u trećem kolu. Međutim, loš početak treće deonice, odlučio je ishod ovog meča. Crveno-beli u poveli sa 46:39 i potpuno stali. Ekipa Stela Azure je napravila seriju 19:4 i praktično rešila pitanje pobednika i putnika na finalnu utakmicu.

Pobednike je predvodio Luka Konti sa 23 poena, Panopio je dodao 19.

U ekipi Crvene zvezde mts ponovo je prednjačio Arijan Lakić sa 15 poena (3/5 za dva, 2/6 za tri, 3/4 za jedan), osam skokova i po dve asistencije i ukradene lopte. Jedan poen manje je zabeležio Marko Pavićević. Juniori crveno-belih su takmičenje u B grupi završili sa jednom pobedom i dva poraza. 

Crvena zvezda mts: Mašić 1, Manojlović, Jovanović ,Popović 4, Pavićević 14, Lakić 15,  Vasić 5, Paunović 11, Radaković 3, Tomašević 10, Čojbašić 3. 

Crveno-beli su takmičenje završili na trećem mestu, a u velikom finalu u nedelju od 10 časova u "Štark Areni" za trofej će se boriti ekipe LIjetuvos Ritasa i Stela Azure.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво