Navijači "okupirali" beogradski aerodrom

Trofej Evrolige u Beogradu ovih dana očekuju Španci, Turci, Rusi, Litvanci. Stigli su na beogradski aerodrom redovnim i čarter letovima. Ima i Slovenaca koji su došli da bodre Real zbog Luke Dončića. Za Fajnal-for odavno nema karata, a ni u Beogradskim hotelima više nema slobodnih mesta.

Prve utakmice i više od 90 sletanja na beogradski aerodrom doneo je početak fajnal-fora.

Čak 13 aviona sa više od 2500 navijača, krenulo je iz Istanbula. U skoro isto vreme, dva su sletela na beogradski aerodorom, a navijače Fenerbahčea bilo je lako prepoznati.

Sa istim željama uskoro su stigli i ruski navijači. Više od tridesetak njih na sebi je imalo majice sa istim natpisom.

Zbog košarke, u našem glavnom gradu čak 70 dodatnih letova. Ipak, najvatreniji navijači, put su na vreme ispalnirali. Sa po kojim pitanjem, info pultu je, kažu, prišlo četiri puta više turista nego običnim danima.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво