Brejk šampiona u Hjustonu, sjajni Durent i Harden

Košarkaši Golden Stejta, aktuelni šampioni NBA lige, pobedili su u Hjustonu domaće "rakete" sa 119:106, u prvom meču finala Zapadne konferencije.

Meč u "Tojota centru" obeležile su sjajne poenterske partije Džejmsa Hardena na jednoj, i Kevina Durenta na drugoj strani.

"Brada" je ubacio 41 poen uz sedam asistencija, dok je "Durantula" meč završio sa 38 poena.

Nakon boljeg početka Rokitsa, sredinom druge deonice Voriorsi preuzimaju vođstvo, koje uz povremene nalete i serije domaćeg sastava ipak čuvaju do kraja susreta.

Važnu ulogu u ovoj pobedi gostiju imao je i Klej Tompson, strelac 28 poena, dok je Hardenu najveću pomoć pružio Kris Pol sa 23.

I naredni, drugi meč ove serije igra se u Teksasu, u noći između srede i četvrtka.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи