Borac iznenadio Zvezdu u Čačku

Košarkaši Borca savladali su u Čačku ekipu Crvene zvezde sa 70:63, u utakmici trećeg kola A grupe Košarkaške lige Srbije i preuzeli prvo mesto na tabeli.

Borac je vodio tokom čitavog meča u "Hali kraj Morave" i zasluženo stigao do velike pobede nad favorizovanim protivnikom – 70:63 (23:17, 14:9, 18:15, 15:22).

Domaći su u jednom trenutku imali i velikih 18 poena prednosti, da bi crveno-beli uspeli da se u poslednjoj četvrtini vrate na samo "minus tri".

Ipak, u samoj završnici Borac je imao više koncentracije i iskoristio loše izvođenje slobodnih bacanja ekipe iz Beograda i stigao do velike pobede.

Čačane je do pobede predvodio Nikola Pešaković sa 13 poena, a pratili su ga Marko Stojadinović sa 12 poena i 10 skokova i Miloš Dimić koji je ubacio 11.

U redovima Crvene zvezde istakli su se Filip Čović sa 18 poena i Marko Kešelj sa 10. Tejlor Ročesti je postigao osam, a Stefan Janković sedam.

U narednom kolu, Crvena zvezda na svom terenu dočekuje ekipu Zlatibor Čajetine, dok Borac gostuje kod Mega Bemaksa.

U ostalim mečevima trećeg kola Grupe A, Mladost je kao gost savladala ekipu Mega Bemaksa sa 92:90, dok je Tamiš, takođe u gostima, savladao Zlatibor Čajetinu sa 98:83.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 07. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара