Čanak: Dinamik je nezgodan rival, ali idemo po pobedu

Trener Partizana Nenad Čanak, pred duel sa Dinamikom Miroslava Nikolića u Superligi, kaže da očekuje bolje izdanje svog tima nego u meču sa FMP-om.

Crno-beli su u prošlom kolu savladali FMP 94:90 za drugi trijumf u B grupi Superlige, a skor 2-0 ima i Dinamik.

"Dinamik je veoma nezgodnan rival, sigurno će biti jako motivisan da nas na svom terenu pobedi. Predvodi ih iskusan i uspešan trener, a pred Superligu su se i dodatno pojačali. Ambijent u hali jeste malo neobičan, ali verujem da to neće biti faktor koji će uticati na igrače. Očekujem da budemo bolji nego protiv FMP-a, neće biti lako, ali idemo po pobedu", rekao je Čanak za klupski sajt.

Mladi bek Aleksandar Aranitović očekuje težak zadatak protiv Dinamika, ali veruje da njegova ekipa može do pobede.

"Dinamik će sigurno biti motivisan i igraće agresivno, ali ubeđen sam da ćemo imati spreman odgovor i da ćemo uz dobru igru uspeti da zabeležimo i treću pobedu", naveo je Aranitović.

Utakmica 3. kola B grupe Superlige između Dinamika i Partizana igra se u sredu od 20 sati u hali na Dorćolu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво