Lebron kraljevski, Bjelica dobar u novom porazu Minesote

Predvođeni neverovatnim Lebronom Džejmsom, strelcem 46 poena, košarkaši Klivlenda savladali su Indijanu rezultatom 100:97 i tako izjednačili u seriji na 1:1. Nemanja Bjelica postigao 16 poena u novom porazu Minesote od Hjustona – 102:82.

Fenomenalnom partijom, u kojoj je postigao čak 46 poena (šut iz igre 17/24), uz 12 skokova i pet asistencija, Lebron Džejms je predvodio Kavalirse do pobede u drugom meču od 100:97 i poravnanja u seriji.

"Kralj" je čak 20 poena postigao u prvoj četvrtini, koju je njegov tim dobio sa 33:18. Iako se tada činilo da će domaći tim zabeležiti laku pobedu, to nije bio slučaj, već su Pejsersi uzvratili i bili nadomak izjednačenja u poslednjem minutu, ali je Oladipo promašio taj šut.

Lav sa 15 i Korver sa 12 bili su najbolji "kraljevi pomagači", dok je u redovima Indijane već pomenuti Viktor Oladipo ubacio 22, a Tarner 18 poena.

Minesota je pretrpela ubedljiv poraz od Hjuston rokitsa u drugom meču serije – 102:82, za 0:2 u seriji.

Timbervulvsi su bili bolji rival u prvih 15-ak minuta, kada su i držali prednost, ali kada su je jednom izgubili, više nisu imali šansi da je vrate.

Kris Pol bio je najbolji akter meča sa 27 poena i osam asistencija, Grin je dodao 21 a Harden nešto slabiju partiju završio sa 12 poena.

U poraženom sastavu najbolji je bio srpski reprezentativac Nemanja Bjelica, koji je zabeležio 16 poena (četiri "trojke"), uz osam uhvaćenih lopti i po dve ukradene lopte i asistencije za svega 18 minuta u igri.

U trećem meču večeri, Juta je napravila brejk u Oklahomi savladavši "tander" sa 102:95, i to najviše zahvaljujući odličnom rukiju Donovanu Mičelu, strelcu 28 poena.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво