Zvezda raskinula ugovor sa Enisom i vratila Čovića i Radanova

Dosadašnji košarkaš Crvene zvezde Dilan Enis sporazumno je raskinuo ugovor sa klubom, koji je vratio dvojac iz FMP-a Aleksu Radanova i Filipa Čovića, saopšteno je na sajtu crveno-belih.

Radanov se vraća u Zvezdu, sa kojom ima višegodišnji ugovor, a dosadašnji plejmejker kluba iz Železnika Filip Čović, sin predsednika crveno-belih i član ekipe u sezoni 2011/2012, potpisao je ugovor do kraja sezone.

Kako je navedeno, status iskusnog Milka Bjelice, kojem ističe ugovor na kraju sezone, i dalje je neizvestan i u toku su razgovori na tu temu.

Crveno-beli u sredu igraju prvi meč u Superligi protiv Mladosti iz Zemuna, u beogradskoj hali "Aleksandar Nikolić".

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво