Čović: Neviđena krađa, nije trebalo da izlazimo na teren

Predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović nezadovoljan je suđenjem u trećem meču finalne serije ABA lige. Štaviše, prvi čovek crveno-belih ističe da je greška što je tim iz Beograda uopšte izlazio na parket.

"Ovo je neviđena krađa, upozoravali smo šta se događa u ABA ligi ovih meseci i šta se sprema. Imali smo razgovor sa Iztokom Remsom jer smo razmišljali da li da izađemo na teren posle dešavanja u četvrtak. Zvezda je bila bolja ovog petka, ali je u trećoj četvrtini viđena neviđena krađa. Napravljeno je udruženje protiv Crvene zvezde. Možda smo pogrešili što smo izašli na teren", rekao je Čović, prenose crnogorske „Vijesti".

Nebojša Čović smatra da „se sve radi kako srpski klub ne bi osvojio ABA ligu".

„Taj scenario ima političku konotaciju. Ovo je bruka i sramota za regionalnu ligu".

Čović je istakao da bi isto govorio i da je rezultat bio drugačiji, odnosno da je Crvena zvezda trijumfovala u Podgorici.

„Pitanje je šta će biti sutra. Pitanje je da li će liga opstati", zaključio je Čović.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 07. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара