Juta deklasirala šampiona, Filadelfija nastavlja sa pobedama

Košarkaši Jute sa čak 40 poena razlike deklasirali su šampiona NBA lige Golden Stejt 119:79. Fildelfija ušla u klupsku istoriju 15. trijumfom u nizu, pobedom nad Atlantom 121:113.

Voriorsi su bili bez povređenog Stefona Karija, ali takav podatak ne može da bude opravdanje ili da umanji sjajnu partiju Jute koja u finišu sezone igra u neverovatnoj formi.

Ruki Donovan Mičel sa 22 pogotka predvodio je Džezere, Derik Fejvors dodao je 16, dok je kod Golden Stejta Klej Tompson imao 23.

Košarkaši Fildelfije ušli su u klupsku istoriju 15. trijumfom u nizu, sada nad Atlantom 121:113.

Trećeplasirani tim Istočne konferencije nastavio je u odličnom ritmu, a istakli su se Džej Džej Redik sa 28 i Ersan Iljasova sa 26 poena.

Odigrane su još četiri utakmice sinoć, Šarlot je slavio na gostovanju Indijani 119:93, Finiks u Dalasu 124:97, a Hjuston u Los Anđelesu nad Lejkersima 105:99, dok je Vašington na svom terenu bio bolji od Bostona 113:101.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво