Zvezda za kraj u Moskvi kod prvog favorita

Gostovanjem u Moskvi protiv prvoplasirane ekipe CSKA, košarkaši Crvene zvezde završavaju ovogodišnju kampanju u Evroligi. Meč počinje u 19 časova.

Crveno-beli će duelom protiv moćnog i bogatog protivnika okončati ovosezonski nastup u elitnom košarkaškom takmičenju. Zvezda se nije plasirala u plej-of, u koji će CSKA krenuti sa prve pozicije.

Srpski predstavnik je do sada zabeležio 11 pobeda, dok je ruski gigant ostvario 23.

I pored toga što su maksimalno koncentrisani na finale plej-ofa ABA lige protiv Budućnosti, koje počinje u ponedeljak, momci trenera Alimpijevića žele da se prikažu u dobrom svetlu i na gostovanju kod najbolje ekipe u ligi. 

"Nama ova utakmica dolazi pred početak finalne serije ABA lige i pokušaćemo da je iskoristimo na najbolji način. Da odigramo jaku dobru utakmicu i održimo ovaj tonus protiv izuzetno snažnog protivnika, koji igra sa puno kontakta. Imamo mogućnost i da probamo neke stvari koje će nam biti potrebne za finale ABA lige, ali ne zanemarujemo rezultat", rekao je Alimpijević, jasno stavivši do znanja šta je prioritet.

Prvi ovosezonski okršaj dva rivala sredinom novembra prošle godine pripao je Moskovljanima, koji su u Beogradskoj areni pobedili sa 85:59.

Večerašnji duel u "Megasport areni" počinje u 19 časova.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво