Saletov Bajern u poslednjem sekundu izgubio meč u kojem je imao "plus 23"!

Košarkaši Bajerna, srpskog selektora Aleksandra Đorđevića, poraženi su u Istanbulu od Darušafake rezultatom 76:74, a koš odluke za turski tim postigao je Stenton Kid u poslednjim sekundama meča.

Da žal kod "bavaraca" bude još veći, tu je podatak da su uspeli da ispuste 23 poena prednosti, koju su imali krajem prvog poluvremena.

Drugi deo meča apsolutno je pripao "Dački", u čijim redovima je poslovično najbolji bio Skoti Vilbekin, strelac 24 poena.

Na drugoj strani, u nemačkom sastavu srpski reprezentativci Jović i Lučić nisu imali baš najbolje veče. Prvi je ubacio četiri poena i isto toliko asistencija, dok je drugi imao tri poena više uz četiri skoka.

U drugom polufinalu, ekipa Lokomotive Kuban drugog srpskog Saše, Obradovića, lako je izašla na kraj sa italijanskom Ređo Emilijom - 82:65.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи