Košarkašice Partizana pobedile Zvezdu i osvojile Kup

Košarkašice Partizana osvojile su trofej Kupa Milana Cige Vasojevića pobedom nad večitim rivalom Crvenom zvezdom sa 68:61 na završnom turniru u Banji Koviljači.

Do petog nacionalnog kupa, prvog posle 2013, crno-bele su došle zahvaljujući sjajnoj Ivanki Matić koja je dala 30 poena i čak 16 skokova.

U pobedničkom timu dvocifrena je jedino bila još Klausen sa 10 pogodaka, a kod Zvezde najbolje su bile Katanić i Jovanović sa po 13 poena.

U ravnopravnom duelu tokom većeg dela utakmice Crveno-bele su imale prednost od tri poena do pred poslednju deonicu, koja će se ispostaviti kao ključna u finalu Kupa.

Partizan je ovaj period igre dobio sa 14:4 i time je zasluženo došao do trofeja u Kupu "Milan Ciga Vasojević".

Košarkašice Partizana na taj način donele su klubu i drugi Kup ove sezone, nakon što je osvojen i u muškoj konkurenciji. Partizanu je ovo treći trofej u Kupu "Milan Ciga Vasojević", a peti u nacionalnom kupu u istoriji kluba.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво