Porazi naših internacionalaca, LeBron ispisuje istoriju

U protekloj NBA noći Memfis je nadigrao Denver sa 101:94 i došao do pobede posle serije od 19 poraza, uprkos solidnoj igri i dvostrukom dvocifrenom učinku Nikole Jokića. San Antonio je slavio protiv Minesote sa 117:101, a Juta je zabeležila pobedu protiv Sakramenta sa103:97 uz solidne igre Nemanje Bjelice i Bogdana Bogdanovića. Klivlend je nadigrao Čikago 114:109. a predvodio ih je legendarni LeBron Džejms, koji je zabeležio svoj 70. tripl-dabl u karijeri.

Nikola Jokić je ponovo odličnom igrom predvodio Denver, ali nisu uspeli da zaustave raspoloženi Mmefis koji je izborio prvu pobedu posle čak 19 poraza.

Jokić je bio najbolji pojedinac u svom timu zabeleživši dabl-dabl učinak od17 poena i 12 skokova uz dve asistencije za 35 minuta igre.

U timu pobednika najefikasniji su bili Dilon Bruks sa 24 poena, pet skokova i jednom asistencijom i Ajrek Evans sa 20 poena, tri skoka i sedam asistencija.

I timovi Nemanje Bjelice i Bogdana Bogdanovića pretrpeli su poraze protekle NBA noći.
San Antonio je nadigrao Minesotu sa 117:101, a Nemanja Bjelica je u igri proveo 35 minuta i za to vreme postigao sedam poena, zabeležio osam skokova i jednu asistenciju.

Lamarkus Oldridž je sa 39 poena, deset skokova i dve asistencije predvodio pobednički tim, a u poraženoj Minesoti najefikasniji je bio Karl-Entoni Tauns sa 23 poena, devet skokova i dve asistencije.

Juta je zabeležila pobedu protiv Sakramenta rezultatom 103:97, a reprezentativac Srbije Bogdan Bogdanović je na terenu proveo 26 minuta i postigao 12 poena, jedan skok i dve asistencije.

Jutu su po efikasnosti predvodili Donovar Mičel sa 28 poena, dva skoka i tri asistencije i Rudi Gobert sa 22 poena i 13 skokova.

Pobedu Klivlenda nad Čikagom sa 114:109 sjajnom igrom obeležio je legendarni Lebron Džejms koji je sa 33 poena,13 skokova i12 asistencija ostvario 70. trostruki dvocifren učinak na utakmici.

Time je postao tek šesti košarkaš u istoriji NBA kome je to pošlo za rukom. Oskar Roberton je sa 181 tripl-dablom u NBA i dalje nedodirljiv, a slede ga Medžik Džonson sa 138, Džejson Kid sa 107, Rasel Vestbruk sa 101 i Vilt Čejmberlen sa 78.

Bruklin je nadigrao dalas sa 114:106 predvođen Holisom Džefersonom koji je imao 23 poena, pet skokova i četiri asistencije i Dianđelo Raselom sa 22 poena, četiri skoka i šest asistencija.

Kod Maveriksa su se istakli Denis Smit Džunior sa 21 poenom, dva skoka i pet asistencija i Dvajt Pauel sa18 poena, pet skokova i dve aistencije.

Njujork je nadigrao Šarlot sa 124:101, a najbolji u pobedničkoj ekipi su bili Tim Hardvej sa 25 poena, tri skoka i tri asistencije i Frank Ntilikina sa 15 poena, tri skoka i tri asistencije.

U timu Šarlota najefikasniji sa bili Dvejn Bejkon sa15 poena, jednim skokom i tri asistencije i Dvajt Hauard sa14 poena i13 skokova.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи