De Kolo uz zvuk sirene srušio Fener, Pao preokenuo u Španiji

Košarkaši CSKA savladali su kao gosti ekipu Fenerbahčea sa 81:79 poenima De Koloa u poslednjoj sekundi meča, dok je Panatinaikos takođe na gostujućem terenu bio bolji od Unikahe sa 90:79 u okviru 26. kola Evrolige.

Najefikasniji u pobedi "Armejaca" bili su Voroncevič sa 17 i Higins i Hajns sa po 15 postignutih poena. Junak utakmice De Kolo dodao je 13, a Rodrigez 10 poena.

U redovima Fenera istakli su se Meli sa 18, Veseli sa 13 i Vonamejker sa 11 postignutih poena.

Veoma zanimljiv i neizvestan meč odigran je u Ulker areni, u kojoj je viđena prava drama.

Prava rezultatska klackalica odvijala se čitavog susreta, u nekoliko navrata je CSKA vodio sa osam, a Fener sa sedam poena, ali ni jedni ni drugi nisu uspeli da prelome meč u svoju korist u tim momentima.

CSKA je imao četiri poena prednosti u završnici, ali je Fener uspeo da postigne trojku, kao i da koristi svaki promašaj gostiju sa linije za slobodna bacanja.

Na 11 sekundi do kraja susreta, pri nerešenom rezultatu, lopta je išla u ruke De Kolou, koji je uspeo da iskreira sebi šut i u poslednjim stotinkama ubaci loptu u koš sa poludistance i reši pitanje pobednika.

CSKA je upisao 21. pobedu u 26 odigranih mečeva i nalaze se na liderskoj poziciji tabele, dok je Fenerrbahče treći sa skorom 18-8.

Panatinaikos je nakon preokreta savladao Unikahu u Malagi sa 90:79.

Najefikasniji u redovima "zelenih" bili su Rivers sa 24, Gist sa 16 i Kalates sa 12 poena.

Kod domaćih istakli su se Nemanja Nedović sa 19, Bruks sa 14 i Ogustin sa 11 poena. 

PAO je šesti na tabeli sa 15 pobda, dok je Unikaha 11. sa pet manje.  

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
24° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво