"Kraljevi" ugasili "vrelinu", Bogdanovićevih 14 poena

Košarkaši Sakramenta savladali su u efikasnom meču ekipu Majamija sa 123:119, uz 14 poena srpskog reprezentativca Bogdana Bogdanovića.

Bogdan je noćas bio jedini srpski košarkaš koji je izlazio na NBA parkete i dao je solidan doprinos u pomalo iznenađujućoj pobedi Kingsa.

Igrao je 32 minuta i ubacio 14 poena (šut iz igre 5/14). Uz to je zabeležio tri skoka i tri asistencije.

Najefikasniji u njegovom timu bio je Badi Hild sa 24 poena, dok je veteran Rendolf ubacio 22.

U poraženom sastavu sa Floride, najzapaženiji je bio slovenački košarkaš Goran Dragić sa 33 poena.

Desetkovani Golden stejt savladao je Lejkerse na svom terenu sa 117:106 uz 26 poena Kevina Durenta, dok je Orlando pobedom na svom terenu od 126:117 pomrsio račune Milvokija u borbi za plej-of.

Najviše uzbuđenja sinoć viđeno je u Bostonu, gde su domaći Seltiksi poklekli u produžetku protiv ljutog rivala iz Vašingtona – 125:124.

Bredli Bil bio je najefikasniji akter toga susreta sa 34 poena, dok je u redovima poraženog sastava Markus Moris ubacio 31.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи