Alimpijević: Kreće najvažniji deo, želim pravi pristup

Trener Crvene zvezde Dušan Alimpijević izjavio je da od svojih košarkaša očekuje pravi pristup protiv Valensije u utakmici Evrolige jer počinje najvažniji deo sezone.

"Nakon serije poraza, čak deset u prvom delu sezone, u drugoj polovini Valensija je zaigrala mnogo bolje, ima skor 6-5 uz velike pobede nad CSKA, Barselonom, Himkijem... Razlog je povećan broj igrača u rotaciji, igraju sa svih 12 igrača u sastavu. Na prvom mestu želimo pristupom da se borimo za naše navijače u trenutku kada nam dolazi ubedljivo najvažniji deo sezone. Hoćemo da navijače dobrom igrom "pozovemo" da ispune dvoranu i protiv Mornara u ABA ligi", rekao je Alimpijević za klupski sajt.

Loša vest je da će Nemanja Dangubić preskočiti i duel sa Velensijom zbog povrede, što je utvrđeno naknadnim pregledima, kao i sa Mornarom u prvom susretu polufinala plej-ofa ABA lige.

Kapiten Branko Lazić pozvao je navijače da ispune halu "Aleksandar Nikolić" i Zvezdi daju veliku prednost.

"Očekuje nas meč sa dobrom ekipom koja je znatno podigla formu u poslednje vreme, zabeležila pobede protiv velikih timova u Evroligi. Znamo da će biti teško, u Evroligi nema takvih utakmica, a naše je da se borimo i tražimo put do pobede", zaključio je Lazić.

Utakmica 26. kola Evrolige između Crvene zvezde i Valensije igra se u četvrtak od 18.45.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво