Teodosić za RTS: Velika pobeda za nas, žao mi je što ranije nisam došao u NBA

Klipersi su jedini tim u NBA ligi koji ima dva srpska igrača, Bobana Marjanovića i Miloša Teodosića. Ovaj drugi proveo je više vremena na parketu i imao značajniji doprinos u "Junajted centru" u pobedi svog tima protiv, iako u silaznoj putanji, "tvrdog oraha“ Čikago bulsa od 112:106.

"Bila je ovo izuzetno važna utakmica za nas, kao što će i sve preostale do kraja biti, borba za plej-of će biti jako neizvesna i svaka utakmica je kao finale. Sa jednom pobedom izbijaš na šesto mesto, a sa dva poraza si na desetom. Svaka utakmica je bitna i drago mi je što smo pobedili pred težak raspored do kraja prvenstva", izjavio je Teodosić.

Teodosić je ove sezone najstariji "ruki", to jest debitant u NBA ligi, ali iz dana u dan se sve bolje prilagođava na drugačiju košarku nego u Evropi.

"NBA je zaista lepo iskustvo, igrati u sigurno najjačoj ligi na svetu sa najboljim igračima je nešto posebno. Nisam se 100 odsto privikao na način igre i života, ali zaista uživam i srećan sam. Ostaje žal što nisam došao koju godinu ranije, ali imam još nekoliko sezona pred sobom da pokažem šta znam i umem", rekao je Miloš.

Teodosić je dodao da je sjajan osećaj igrati za trenera kakav je Dok Rivers, ali i sa saigračima kakve ima u Klipersima.

"Dok je zaista sjajan, ima NBA titule i zaista uživam u svakom danu provedenom sa njim i sa saigračima", izjavio je Miloš Teodosić.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво