Jokić "eksplodirao" ali je Denver izgubio, Bogdanović bez poena

Posle serije nešto lošijih igara, Nikola Jokić se vratio na svoj prepoznatljiv nivo, ali je njegov Denver pretrpeo poraz na domaćem parketu od ekipe Klivlenda (113:108). Bogdanović bez poena u novom porazu Sakramenta.

Mladi srpski centar je u meču odigranom u "Pepsi centru" postigao 36 poena i uhvatio 13 lopti, uz šest asistencija, najviše u svom timu.

Za 34 minuta u igri šutirao je odličnih 12/14, ali to na kraju nije bilo dovoljno da se izbegne poraz i poništi nova sjajna partija Lebrona Džejmsa, koji je meč završio sa tri poena više od Jokića, uz deset asistencija i osam skokova. 

Ovaj meč bio je veoma važan za obe ekipe u borbi za što bolju poziciju i samo mesto u plej-ofu, a "grumenje" iz Kolorada je porazom dodatno zakomplikovalo svoje šanse (skor 35-30 i deveto mesto) u još komplikovanijoj borbi na Zapadu.

Za razliku od odličnog Jokića, Bogdanović nije imao svoje veče u porazu Kingsa od Nju Orleans pelikansa – 101:114.

Bogdan je na parketu proveo 26 minuta, promašio svih šest šuteva iz igre, ali je imao četiri skoka, tri asistencije i jednu ukradenu loptu.

Najefikasniji u njegovom timu bio je Hild sa 20 poena, dok je na drugoj strani Mirotić ubacio 26, uz deset skokova.

Ostali rezultati:

Lejkers – Orlando 108:107
Milvoki – Hjuston 99:110
Detroit – Toronto 119:121
Čikago – Memfis 119:110
Indijana – Juta 84:104

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво