Dramatične pobede Klipersa i Kingsa, Bogdanović posebno dobar

Los Anđeles klipersi stigli su u samom finišu meča sa Bruklin netsima do trijumfa (123:120), posle serije od 13:2, dok su Sakramento kingsi, uz podjednaku količinu napora i nakon trojke Skala Labisjera malo više od jedne sekunde pre kraja, savladali Njujork nikse (102:99).

Miloš Teodosić je, naravno, počeo meč u timu Klipersa i za 28 minuta u igri postigao je 14 poena, imao je dva skoka i tri asistencije.

Boban Marjanović nije bio aktivni učesnik ovog meča.

Ostin Rivers je postigao najviše poena, 27, koliko je ubacio i Karis Levart iz Milvokija. Deandre Džordan je stao na 17 poena i 15 uhvaćenih lopti.

Bogdan Bogdanović je bio najefikasniji u timu Sakramento Kingsa sa 22 poena, a imao je i najviše asistencija – sedam. Međutim, reprezentativac Srbije nije bio najefikasniji i na meču, pošto je to bio Tim Hardavej Džunior (24 poena).

Vredi istaći i rolu Turčina Enesa Kantera, koji je za 22 minuta na parketu imao 14 poena i čak 16 uhvaćenih lopti.

U preostalim mečevima, Milvoki baksi su bili bolji od Filadelfije seventisiksersa (118:108), uz novu impresivnu partiju Janisa Adetokumba. Popularni "Grik Frik" je stao na 35 poena, devet skokova i sedam asistencija.

Nju Orleans pelikansi su stigli do osme uzastopne pobede, a ovoga puta tim iz Luizijane bio je bolji od Dalas maveriksa (126:109). Indijana pejsersi su savladali Vašington vizardse (98:95), uz 33 poena Viktora Oladipa. Toronto reptorsi su bili uspešniji od Šarlot hornetsa (103:98), a poseban uspeh ekipe iz Kanade jeste činjenica da su sveli tim iz Karoline na manje od 40 odsto uspešnosti šuta iz igre (37,5 odsto, da budemo potpuno precizni).

Atlanta hoksi su, u još jednom neizvesnom finišu, bili bolji od Finiks sansa (113:112). 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
21° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се