Alimpijević: Pravi trenutak za gostovanje Igokei

Trener košarkaša Crvene zvezde Dušan Alimpijević kaže da ekipa, nakon pobede nad Unikahom u Evroligi, u pravom trenutku čeka duel sa Igokeom u Laktašima u ABA ligi.

"Naši ciljevi se znaju, tako da su predstojeće dve utakmice u regionalnoj ligi od najveće važnosti jer smo dosta toga podredili da ostanemo na prvom mestu. Ova utakmica nam dolazi u dobrom trenutku nakon važne pobede nad Unikahom koju smo dobili agresivnom odbranom i nakon koje nam je svakako naraslo i samopouzdanje", rekao je Alimpijević za klupski sajt.

On je upozorio svoje igrače da ih čeka teško gostovanje u Laktašima, kao i da se vraća oporavljeni Nemanja Dangubić.

"Igokea je promenila strance, ali trener je tu dugo, igrači su iskusni, igraju dobru košarku. Ipak, spremni smo da odigramo dobru utakmicu, pozivam naše navijače kojih ima puno u Republici Srpskoj da dođu i da nam pruže podršku koja će nam značiti mnogo", kazao je Alimpijević.

Košarkaš Dejan Davidovac, takođe, ne očekuje lak zadatak protiv Igokee.

"Ovo je vrlo važna utakmica za nas, bezbroj puta smo naglašavali da je ABA liga ove sezone prioritet. Uz sve to, da bi pobeda nad Unikahom dobila svoju potvrdu, treba da dobijemo i ovu utakmicu. Recept za ovakav meč se zna, moramo da odigramo jaku odbranu, da odigramo ponovo kao tim", zaključio je Davidovac.

Utakmica 21. kola ABA lige između Igokee i Crvene zvezde igra se u nedelju od 18 sati.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 11. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара