Mekejleb napustio Saragosu posle dva i po meseca

Bivši košarkaš Partizana Lester Bo Mekejleb raskinuo je ugovor sa španskim prvoligašem Saragosom. Amerikanac sa makedonskim pasošem odlazi iz Saragose iz ličnih razloga posle samo dva i po meseca.

On je na devet utakmica španskog prvenstva prosečno beležio 11,9 poena, 3,7 asistencija i 2,7 skokova.

Evropsku karijeru počeo je u turskom Mersinu, odakle je 2009. godine došao u Partizan u sezoni kada je osvojio trofeje prvaka ABA i Superlige, Kupa Radivoja Koraća i igrao na Fajnal-foru Evrolige.

Kasnije je sa velikim uspehom nastupao i za Montepaski iz Sijene, Fenerbahče, minhenski Bajern, Limož i Gran Kanariju, pre nego što je stigao u Saragosu.

Bio je i reprezentativac Makedonije u timu koji je završio kao četvrti na Evropskom prvenstvu u Litvaniji 2011. godine.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
21° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се