Kingsi posle produžetka savladali Bruklin, Bogdanović odličan

Košarkaši Sakramenta savladali su Bruklin, posle produžetka, rezultatom 116:111. Bogdan Bogdanović postigao 23 poena.

U prestonici Kalifornije, odigrana je veoma uzbudljiva utakmica. Domaćin je u poslednjoj sekundi regularnog dela došao do izjednačenja i produžetka "flouterom" Foksa.

Srpski reprezentativac je odigrao odlično, pošto je ubacio 23 poena, a većinu u najbitnijim momentima meča. 

Košarkaši Klivlenda poraženi su na svom terenu od Filadelfije, rezultatom 108:97.

U Filadelfiji su prikazali odličnu timsku igru, pošto je šest igrača imalo dvocifren broj poena. Redik je bio najefikasniji sa 22, Simons je dodao 18, Embid 17, a Šarić jedan manje.

U domaćoj ekipi, Lebron Džejms je koketirao sa "tripl-dablom"- postigao je 30 poena, imao devet skokova i osam asistencija. Leri Nens junior je postigao 13 poena uz sedam skokova.

Na kraju samog meča je isključen Džordan Klarkson, pošto je gađao loptom Šarića. Hrvatski reprezentativac je zakucao u poslednjim sekundama, kada je pitanje pobednika uveliko bilo rešeno, što je razljutilo Klarksona. 

Na Floridi, sastali su se Majami i Los Anđeles Lejkersi. Na kraju efikasnog meča, pobedu je slavio tim iz Kalifornije 131:113.

Ajzea Tomas se istakao kao vođa ekipe, pošto je ubacio 29 poena, uz četiri uhvaćene lopte i šest asistencija. Rendl je dodao 25 poena. 

Dvejn Vejd nastavlja da podseća na najbolje dane, pošto je ubacio 25 poena za isto toliko minuta na parketu. Goran Dragić je postigao 19 poena, uz sedam asistencija.

U poslednjem današnjem meču, Portland je na svom terenu savladao Minesotu sa 108:99. 

Lilard je predvodio domaći tim sa 35 poena, a Mekolum je dodao 19.

Odličnu igru u dresu Minesote pružio je Karl Entoni Tauns, koji je postigao 34 poena, uz 17 skokova. Nemanja Bjelica je ubacio osam poena i uhvatioo 12 lopti za 34 minuta na parketu. 

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво