Brose silan protiv Zvezde u Bavarskoj

Košarkaši Crvene zvezde odigrali su jedan od najslabijih mečeva u Evroligi u sezoni (što se nadovezuje na trend lošijih partija u proteklom periodu u svim takmičenjima) i poraženi su u 23. kolu elitnog kontinentalnog takmičenja rezultatom 86:62.

Košarkaši Crvene zvezde izgubili su od nemačkog Bamberga rezultatom 86:62 (21:23, 25:13, 23:9, 17:17) u utakmici 23. kola Evrolige.

Crveno-beli se, deluje, još nisu oporavili od poraza od Partizana u finalu Kupa Radivoja Koraća, pa su parirali rivalu tek nešto više od deset minuta.

Najefikasniji kod domachina bio je Dorel Rajt sa 21 poenom, Dejan Musli ubacio je 13, dok Luka Mitrović nije igrao.

U timu Crvene zvezde Matijas Lesor postigao je 12 poena, a Branko Lazić i Tejlor Ročesti po 11.

I Bamberg i Zvezda sada imaju skor 9-14.

U narednom kolu crveno-beli dočekuju Unikahu.

Ovako je tekao meč:

22.41 – To bi, dakle, bilo to. Ubedljiv trijumf Brose Bamberga nad Crvenom zvezdom (86:62) u 23. kolu Evrolige sasvim je udaljio beogradski sastav od borbe za mesto u nokaut fazi takmičenja. Još više od toga, pokazao je dramatične manjkavosti u igri srpskog šampiona, čije naznake smo videli i na nekim mečevima u proteklom periodu, u svim takmičenjima. 

22.14 – Nemački tim je potpuno dominirao posle pauze, trijumfovao je u trećoj četvrtini 23:9 i ima prednost koja prevazilazi 20 poena (69:45). Meč je, striktno rezultatski govoreći, verovatno završen... Dorej Rajt je postigao 18 poena, jedini dvocifreni u timu Crvene zvezde jeste Matijas Lesor, ali i on tek jedva (11 poena).

21.34 – Brose Bamberg je u finom ritmu završio prvu četvrtinu i tako je nastavio i u drugoj, kada je spojio sedam poena u nizu i stigao do prve opipljivije prednosti. Na kraju druge deonice nemački tim odlazi i sa najvećom prednošću (46:36). Dorel Rajt je postigao 11 poena za Brose, a prati ga Danijel Heket sa sedam poena. U Crvenoj zvezdi najefikasniji je Branko Lazić koji ima devet poena pored svog imena, dok je Matijas Lesor, za sada, na sedam ubačenih poena. 

21.07 – Posle deset minuta košarke Crvena zvezda ima koš prednosti u odnosu na domaći sastav (21:23). Crveno-beli su u drugom minutu imali i sedam poena prednosti (0:7), ali se Brose veoma brzo vratio u meč i sam vodio u nekoliko navrata. Branko Lazić je postigao šest poena za srpski sastav, dok je osam poena postigao Dorel Rajt, koji je pogodio dve trojke iz tri pokušaja.

20.46 – Startna petorka srpskog šampiona izgleda ovako...

20.45 – Počeo je duel u Bavarskoj, u Brose areni...

20.34 – Davidovac i Dobrić u razgovoru sa nekadašnjim kapitenom crveno-belih Lukom Mitrovićem...

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи