Bamberg bez trenera na Zvezdu, Trinkijeri dobio otkaz

Italijanski stručnjak Andrea Trinkijeri dobio je otkaz u Bambergu, a na utakmici protiv Crvene zvezde u Evroligi ekipu će predvoditi njegov dosadašnji pomoćnik Vlado Šćepanović.

Trinkijeri je ove godine beležio loše rezultate sa Bambergom, a ekipa je u dosadašnjem delu Evrolige zabeležila osam pobeda i 14 poraza i teško će se domoći plej-ofa.

Ekipa Brosea prethodnog vikenda izgubila je od Bajerna u četvrtfinalu Kupa Nemačke, što je verovatno bila kap koja je prelila čašu, pa su se čelnici kluba odlučili na radikalan potez.

Trinkijeri je u klubu od 2014. godine, a osvojio je tri uzastopne titule šampiona Nemačke.

Bamberg u petak na svom terenu dočekuje Crvenu zvezdu u utakmici 23. kola Evrolige, a ekipu će sa klupe predvoditi dosadašnji pomoćnik Italijana, Vlado Šćepanović.

Tu informaciju potvrdio je na svom Tviteru i poznati košarkaški novinar Dejvid Pik.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво