Читај ми!

Veličković: Nikad ne potcenjujte srce šampiona

Kapiten košarkaša Partizana Novica Veličković, posle pobede nad Crvenom zvezdom sa 81:75 i osvajanja Kupa Radivoja Koraća, trofej je posvetio svima onima koji nisu verovali u njegovu ekipu. Iskusni krilni košarkaš otkrio da je održao motivacioni govor saigračima u svlačionici.

"Pokazali smo karakter, borili se ceo meč. Ovaj pobeda je za sve one koji nas "gaze" sa svih strana i ne veruju. Mnogo smo želeli ovu pobedu", rekao je Veličković posle utakmice u Nišu.

Iskusni krilni košarkaš otkrio da je održao motivacioni govor saigračima u svlačionici.

"Momci su pokazali da zaslužuju dres Partizana. Hvala i navijačima, pokazali su da veruju u nas. Nikad ne potcenjujte srce šampiona. Nisam u Partizanu zbog novca, već da ga vratim na mesto gde pripada", kazao je on.

Njegov saigrač Vanja Marinković veruje i da će završnica Superlige biti sa istim epilogom.

"Znamo u kom stanju je klub, ali smo se izdigli i dali veliki doprinos. Verujem da će i završnica Superlige biti ovakva. Imali smo Zvezdu i u poslednjem duelu u ABA ligi, znamo kako igraju", zaključio je Marinković.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво