Mičel najbolje zakucavao, Buker najbolji brzi trojkaš

Košarkaš Jute Donovan Mičel pobedio je u takmičenju u zakucavanju na Ol-star vikendu u Los Anđelesu, dok je Devin Buker iz Finiksa najbolji i najbrži trojkaš.

Subota na Ol-star vikendu u "gradu anđela" bila je rezervisana za takmičenja u veštinama, brzom šutiranju trojki i zakucavanjima.

Titulu najspretnijeg igrača u "Skills challenge" osvojio je bek Bruklina Spenser Dinvidi, koji je u finalu bio bolji od Laurija Markanena, rukija Čikaga.

Potom je usledilo takmičenje u brzom šutiranju trojki, gdeje titulu branio Klej Tompson, ali je nije odbranio.

Titulu je uz rekordnih 28 od mogućih 34 poena u odlučujućoj seriji osvojio Devin Buker, zvezda Finks sansa, u finalu pobedivši upravo branioca titule Tompsona.

I na kraju, kao kruna večeri, usledilo je takmičenje u zakucavanjima.

Takmičili su se Denis Smit junior iz Dalasa, Viktor Oladipo iz Indijane, Leri Nens junior iz  Klivlenda i Donovan Mičel iz Jute.

Pobedu je odneo ruki "džezera" Mičel, koji je u finalnu bio bolji od Nensa za jedan poen, izvevši zakucavanje u omaž legendarnom Vinsu Karteru.

Ol-star vikend završava se u noći između nedelje i ponedeljka, mečom najvećih zvezda NBA lige podeljenih u dva tima - Lebronov i Karijev.

Taj spektakl počinje u 02.00 časa po srednjeevropskom vremenu.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи