Читај ми!

Teodosić solidan u trijumfu Klipersa, deseta pobeda u nizu za Jutu

Miloš Teodosić nije bio starter u timu Los Anđeles Klipersa, a za 15 minuta na parketu doprineo je pobedi svog tima nad Bruklin Netsima (114:101) sa sedam poena, dva skoka i četiri asistencije. Novopridošlica na zapadnu obalu, Boban Marjanović, nije ulazio u igru.

Ekipa Los Anđelesa je, osim u tačno jednom momentu kada je jurila pola koša zaostatka, vodila tokom praktično čitavog susreta i njena pobeda je kudikamo sigurnija nego što to rezultat možda sugeriše.

Deandre Džordan je imao 16 poena i 17 skokova, čime je verovatno bio najbolji pojedinac susreta.

U poraženom timu Dianđelo Rasel i Džo Haris su postigli, takođe, po 16 poena.

Tim momenta je svakako Juta Džez, koja je prevazišla dvocifreni deficit u poslednjoj deonici duela sa San Antonio Sparsima i stigla do desete uzastopne pobede (101:99).

Donovan Mičel je bio najefikasniji u timu Jute sa 25 poena. Džo Ingles, nekadašnji igrač Makabija iz Tel Aviva, stao je na 20 poena, dok je Francuz Rudi Gober ostvario "dabl dabl" sa deset poena i 12 skokova.

Bolji od ostalih u timu Grega Popoviča bio je Pau Gasol sa po 15 poena i uhvaćenih lopti.

Filadelfija Seventisiksersi savladali su Njujork Nikse koji za 48 minuta nisu stigli do vođstva niti jednom. Dario Šarić je bio odličan, postigavši 24 poena, ali je učinak Ti Džeja Mekonela impresivniji, s obzirom da je ovaj košarkaš, sa klupe, ostvario "tripl dabl" – deset poena, deset skokova i 11 asistencija. Istini za volju, na terenu je proveo 37 minuta, ali to ne umanjuje činjenicu da je u pitanju partija za pamćenje za ovog košarkaša.

Majkl Bizli je postigao najviše poena (22) u timu Niksa.

Ekipa Finiks Sansa je poražena sa četrdeset ili više poena razlike četvrti put ove sezone. Ovoga puta od njih je (baš) bolji bio Golden Stejt, koji je slavio rezultatom 129:83.

Elfrid Pejton, igrač tima iz Arizone, bio je najefikasniji igrač susreta sa 29 poena. Kod pobednika, Omri Kaspi je imao veoma jak "dabl dabl" od 19 poena i deset skokova. Stefon Kari je postigao 22 poena, a imao je i devet skokova i sedam asistencija, Kevin Djurent je imao 17 poena dok je Klej Tompson ubacio poen manje.

Nju Orleans Pelikansi pobedili su u Mičigenu ekipu Detroita sa 118:103. Entoni Dejvis je bio najbolji igrač susreta, pa i večeri, pošto je postigao 38 poena i imao deset uhvaćenih lopti.

Sjajan meč i, posebno finiš, viđeni su u Ilinoisu, gde je Čikago savladao Orlando Medžik sa 105:101. Dominirali su Evropljani – Mario Hezonja je postigao 24 poena u timu sa Floride, dok je Finas Lauri Markanen ubacio 21 poen.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво