Zvezda pobedom nad Zadrom zadržala lidersku poziciju

Košarkaši Crvene zvezde savladali su ekipu Zadra sa 97:67 (22:19, 25:17, 28:14, 22:17) u poslednjem meču 20. kola Jadranske lige i zadržali lidersku poziciju.

Zvezda je ovom pobedom ostala na čelnoj poziciji regionalne lige (17–3) koja obezbeđuje prednost domaćeg terena u plej-ofu.

Samo u prvih deset minuta gosti su bili ravnopravni, uz nekoliko vođstva tokom tog dela susreta. Međutim, počev od poslednjeg minuta prvog kvartala trostruki uzastopni šampion Jadrana je "dodao gas", zaigrao znatno ozbiljnije i konstantno uvećavao prednost, koja je na kraju iznosila 30 poena razlike.

Džejms Feldin i Alen Omić postigli su po 14 poena, Stefan Janković ubacio je 11, a Dejan Davidovac 10. Kod Zadrana, Kristijan Krajina postigao je 16 poena. 

Meč je pored ubedljive pobede lidera ABA lige obeležio i jubilej Branka Lazića, koji 430. put nosio crveno-beli dres i tako postao apsolutni rekorder kluba.

Zvezda u narednom kolu ABA lige, 5. marta, gostuje kod Igokee.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво