Branko Lazić je novi rekorder po broju nastupa u dresu Zvezde

Kapiten košarkaša Crvene zvezde Branko Lazić odigrao je protiv Zadra 430. utakmicu u crveno-belom dresu i tako postao rekorder kluba sa Malog Kalemegdana.

Lazić je na meču protiv Zadrana prestigao dosadašnjeg rekordera Slobodana Nikolića, koji je odigrao 429 utakmica za srpskog velikana.

"Hvala vam svima što ste došli i što ćemo moći zajedno da proslavimo ovaj jubilej. Došao sam u klub 2011. godine ali bez vas i bez nekih ljudi ovde ne bih došao do ovih nekih brojki koje imamo danas. Hvala vam još jednom i ostanite uz nas", rekao je vidno uzbuđeni Lazić, koji dobio ovacije oko tri hiljade prisutnih navijača u hali "Aleksandar Nikolić".

Reprezentativac Srbije član je Zvezde od 2011. godine i osvojio je, za sada, po tri titule u ABA ligi i Superligi Srbije i četiri Kupa Radivoja Koraća.

Sa reprezentacijom je prošle godine osvojio srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu u Turskoj, dok je 2007. bio prvak Evrope za igrače do 18 godina.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво