Читај ми!

Enis dobio srpsko državljanstvo

Košarkaš Crvene zvezde Dilan Enis dobio je srpsko državljanstvo, potvrđeno je iz kluba.

Kanadski košarkaš poreklom sa Jamajke stigao je u Zvezdu početkom decembra iz Mega Bemaksa i potpisao ugovor na dve i po godine.

Podsetimo, oktobra 2015. godine srpsko državljanstvo dobio je Amerikanac Čarls Dženkins, koji je u dva navrata igrao za Zvezdu, a sada je član ruskog Himkija.

Dilan je kao bivši igrač Mega Bemaksa imao priliku prethodnih meseci da se upozna sa situacijom u ovdašnjoj košarci, i već je stekao sliku o tome u kakav klub i tim prelazi. Novi izazov je i Evroliga.

Dilan je u interviju za sajt kluba istakao da će mu, kao i svakome ko dolazi u novu sredinu, gde ga očekuje novi trener, novi saigrači i drugačiji sistem, biti potrebno vreme za adaptaciju. Nada se da će radom i napornim treningom taj period biti sveden na minimum.

„Vrlo sam uzbuđen dolaskom u Crvenu zvezdu. Veliki korak u mojoj karijeri napred, veliki korak na ovom mom košarkaškom putovanju. Pridružiti se ovako velikom klubu, koji ima veliku košarkašku kulturu i strast, to je svojevrsni blagoslov za mene."

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво