Читај ми!

Čanak: Mega talentovana; Milojević: Čanak moj prijatelj…

Treneri košarkaša Partizana i Mega Bemaksa, Nenad Čanak i Dejan Milojević, istakli su da očekuju neizvestan i kvalitetan meč dva tima u 19. kolu ABA lige. Meč je na programu u nedelju od 19.00 časova u hali "Aleksandar Nikolić".

"Igramo protiv ekipe koju sa klupe sjajno predvodi Dejan Milojević, u sastavu uvek ima veoma talentovane igrače. Očekujem da obe ekipe budu inspirisane i pruže maksimum. Želimo pobedu, što više njih do kraja sezone i ne gubimo nadu u plej-of dokle god postoji teoretska šansa", zjavio je Čanak za klupski sajt.

Plejmejker crno-belih Najdžel Vilijams-Gos veruje u trijumf Partizana kako bi ostao u trci za četvrto mesto.

"Do sada smo imali i uspone i padove tokom sezone, ali nikada nismo odustajali od borbe. Naše je da idemo na pobedu, pružimo maksimum i nadamo se najboljem. Mega je nezgodan tim, veoma talentovan, ali verujem da ćemo pobediti ako budemo na svom nivou", istakao je Vilijams-Gos.

Trener Mege Dejan Milojević, bivši košarkaš Partizana, pozvao je svoje igrače da budu defanzivno na nivou.

"Posle pobede nad MZT-om u prošlom kolu kojom smo praktično obezbedili opstanak u ABA ligi, sada možemo u potpunosti da se posvetimo borbi za što bolji plasman. Crno-beli imaju veoma kvalitetnu ekipu koju sa klupe dobro vodi moj prijatelj Nenad Čanak. Na nama je da odigramo agresivno u odbrani i sa puno energije na obe strane terena. Najvažnije je da damo sve od sebe, a za šta će to biti dovoljno na kraju, videćemo", zaključio je Milojević.

Utakmica Partizan - Mega počinje u nedelju u 19 sati u hali "Aleksandar Nikolić".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво