Alimpijević: Ne pobeđuje uvek bolji u derbiju

Trener Crvene zvezde Dušan Alimpijević izjavio je da je svaki derbi meč priča za sebe u kojoj ne pobeđuje uvek bolji tim, ali i istakao da je njegov tim imao dovoljno vremena za pripremu uprkos zgusnutom rasporedu.

"Derbi je jedna utakmica u nizu za nas i koja nam dolazi posle nekoliko dana u kojima smo imali vremena da treniramo. Svaki put kada smo imali vremena za dobru pripremu i trening ulazili smo u serije dobrih rezultata i igrali dobre utakmice. Derbi je specifičan meć i mora da se izuzme iz svega toga. Dešavalo se kroz istoriju susreta da nije dobijala bolja Crvena zvezda ili u tom trenutku kvalitetniji Partizan" , izjavio je trener Crvene zvezde i skrenuo pažnju da Partizan nije isti tim u odnosu na prvu utakmicu kada su crveno-beli slavili.

Kapiten Crvene zvezde Branko Lazić takođe je istakao da forma ne igra veliku ulogu u derbiju, ali i naglasio da je zbog prioriteta odbrane titule u ABA ligi pobeda protiv Partizana jako bitna.

"Derbi je uvek specifična utakmica pred koju zaista nije važno ko je u kakvoj formi. Međutim, ABA liga je naš prioritet pa je ova utakmica za nas izuzetno bitna. Partizan je promenio trenera i deo igračkog sastava u odnosu na prvu utakmicu. Oni se bore za plejof i sigurno će zbog toga biti dodatno motivisani. Imali smo dovoljno vremena za pripremu ove utakmice, da se osvežimo i trenerimo. Želimo da odigramo još jednu čvrstu i dobru utakmicu nalik onoj koju smo odigrali u petak protiv Olimpijakosa", istakao je Lazić i pozvao Zvezdine navijače da u što većem broju dođu u halu.

Utakmica između Crvene zvezde i Partizana u 18. kolu ABA lige igra se u ponedeljak od 21 čas u hali "Aleksandar Nikolić" u Beogradu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи