CSKA i Fener sigurni, pobede Valensije i Makabija

Košarkaši CSKA savladali su na svom terenu ekipu Bamberga sa 81:72, u meču 20. kola vrolige. Fenerbahče u Istanbulu bio bolji od Barselone 86:82, Valensija je kod kuće slavila nad Himkijem 85:83, dok je Makabi u Milanu pobedio Armani sa 111:102.

Moskovski CSKA savladao je ekipu Bamberga sa 81:72 i zabeležio 16. pobedu u Evroligi ove sezone, čime su zadržali ubedljivo prvo mesto na tabeli takmičenja.

Najbolji u domaćoj ekipi bio Nando de Kolo sa 20 poena, Serhio Rodrigez dodao je 13, a Kori Higins 12. U nemačkoj ekipi se istakao Dorel Rajt sa 11 postignutih poena.

Posle 20 odigranih mečeva, Bamberg ima sedam pobeda i 13 poraza.

Fenerbahče se mučio sa Barselonom, ali je na kraju zabeležio trijumf od 86:82 i drugi je na tabeli sa 15 pobeda, dok su Katalonci zabeležili 13. poraz.

Bred Vonamejker je odigrao odličan meč sa 24 poena, a imao je i sedam asistencija i pet skokova. Nikolo Meli dodao je 23 poena, dok je Marko Gudurić dodao sedam.

U ekipi Barselone bolji od ostalih bio je Tomas Ertel sa 21 poenom, dok je Ante Tomić dodao 20.

Nikola Kalinić vratio se u sastav šampiona Evrope, posle višemesečne povrede.

Valensiju je do pobede nad Himkijem vodio Plajs sa 15 poena i devet skokova, dok je najefikasniji u redovima ruskog tima bio Šved sa 22 poena i pet asistencija.

Španci su upisali sedmu pobedu u 20 mečeva i nalaze se na deobi 12. mesta, dok je Himki zabeležio deveti poraz i sedmi je na tabeli Evrolige.

Makabi je u meču sa izrazito velikim brojem poena slavio na gostovanju u Milanu protiv Armanija. 

Najefikasniji u pobedi "ponosa Izraela" bili su Kol sa 19 i Tomas sa 18 poena, dok su najraspoloženiji u Armaniju bili Tiodor sa 22 i Gudaitis sa 18 poena.

Makabi je zabeležio 11 pobedu i nalazi se na deobi sedmog mesta, dok je Armani pretposlednji sa šest pobeda i 14 poraza.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 17. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво