Večiti derbi i meč FMP - Radnički u četvrtak

Košarkaški "večiti" derbi između Partizana i Crvene zvezde odložen je zbog trodnevne žalosti za četvrtak, saopštio je organizator utakmice Partizan.

Prvobitno je bilo predviđeno da "večiti derbi" bude igran u sredu, ali je zbog trodnevne žalosti, koju je Vlada Srbije proglasila nakon smrti patrijarha Pavla, on pomeren za 24 sata.

Partizan je saopštio da će ulazinice za meč sa Crvenom zvezdom biti prodavane u sredu od 10 do 15 časova na severnoj tribini Partizanovog stadiona. Ulaznica za tribine košta 200, a za parter 400 dinara, a u prodaju će biti pušteno samo 500 karata.

Zbog trodnevne žalosti odložene su još dve utakmice NLB lige. FMP i Radnički iz Kragujevca će umesto u utorak svoj meč odigrati u Železniku u četvrtak, a za sada nije poznato kada će igrati Hemofarm i Zadar. Njihov meč bio je takođe zakazan za utorak u Vršcu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи