Veče derbija u NBA ligi, Teodosić solidan u porazu, Bjelica dobar u pobedi

Miloš Teodosić je odigrao 31 minut i za to vreme postigao osam poena, zabeležio četiri asistencije i uhvatio dve lopte, ali su njegovi Los Anđeles Klipersi poraženi od Juta Džeza sa 125:113. Oklahoma Siti u spektakularnom meču savladao Klivlend (koji se, sada već, nalazi u ozbiljnoj rezultatskoj krizi), dok je u Teksasu ekipa Hjuston Roketsa bila bolja od Golden Stejt Voriorsa.

Najbolji u ekipi LA Klipersa na gostovanju u Solt Lejk Sitiju bio je, kao i često ove sezone, Lu Vilijams sa 31 poenom, sedam asistencija i neverovatnih deset ukradenih lopti.

U ekipi Jute Donovan Mičel je postigao 23 poena, dok je nekadašnji igrač Makabija Džo Ingls stao na 21 poenu.

U duelu u Ohaju, između Klivlenda i Oklahoma Siti Tandera, viđeno je 272 poena! Gosti su slavili rezultatom 148:124, uz sjajnu partiju Pola Džordža, koji pored svog imena ima 36 poena. Rasel Vestbruk je postigao 23 poena, ali je ubeležio i impresivnih 20 asistencija.

Kod Kavalirsa najefikasniji je bio Ajzea Tomas sa 24 poena. Lebron Džejms je imao "tiho veče", postigao je 18 poena i imao je sedam asistencija.

Kada u Hjustonu igraju Džejms Harden, Kris Pol i Klint Kapela, Roketsi imaju skor 17-0. Čak ni Golden Stejt Voriorsi nisu uspeli da nanesu poraz ovom sastavu (116:108), a i kako bi kada je samo Kris Pol postigao 33 poena i imao 11 skokova. Harden je imao nekoliko spektakularnih poteza, a stao je na 22 poena i osam asistencija. Kapela je imao 18 poena i pet skokova.

Na drugoj strani, Kevin Djurant je postigao 26 poena, Drejmond Grin, ali su Klej Tompson i Stefon Kari zajedno ubacili samo 27 poena (prvi osam, drugi 19).

Minesota Timbervulvsi su naneli poraz ove sezone sjajnim Toronto Reptorsima (115:109), a najveće zasluge, ako to nije besmisleno reći u timskom sportu, idu Endrjuu Viginsu koji je postigao 29 poena.

Istina, Kajl Lauri iz ekipe iz Kanade je bio najefikasniji na meču sa 40 poena.

Nemanja Bjelica je kao starter u ekipi Minesote (26 minuta na terenu) postigao osam poena i imao je šest skokova, kao i dve ukradene lopte.

U ostalim mečevima Portland je bio bolji od Dalasa (117:18), Filadelfija je savladala Milvoki (116:94), Nju Orleans je pobedio Memfis (111:104), Majami je bio uspešniji od Šarlota u Karolini (106:105),dok su se Čikago Bulsi veselili u Džordžiji, gde su pobedili tim Atlante Hoksa rezultatom 113:97.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво