Teodosić i Jokić odlični u "srpskom okršaju", Bogdanović sjajan u porazu

Nakon 15 smena u vođstvu, u istinski veoma interesantnom susretu, LA Klipersi savladali su Denver Nagetse, uz veoma kvalitetne partije i Miloša Teodosića i Nikole Jokića. Sakramento Kingsi poraženi su u Kaliforniji od Juta Džeza, ali je Bogdan Bogdanović odigrao izuzetno dobar susret.

Klipersi su savladali goste iz Kolorada sa 109:104. Miloš Teodosić, koji je na terenu proveo 31 minut, zabeležio je 15 pona, četiri skoka i pet asistencija.

Nikola Jokić je na terenu proveo tri minuta više i upravo je toliko više poena postigao. Imao je i osam skokova, uz dve asistencije.

Najistaknutiji pojedinac susreta bio je Blejk Grifin sa "dabl dabl" učinkom od 20 poena i 12 skokova.

Ekipa iz Solt Lejk Sitija je slavila u prestonici Kalifornije (120:105), ali je Bogdan Bogdanović, za 39 minuta na parketu, ubacio 25 poena, a imao je i šest skokova i dve asistencije.

Jedini efikasniji od njega u ekipi Kingsa bio je Vili Koli-Stajn sa 26 poena, čemu je dodao i deset uhvaćenih lopti.

Najbolji u pobedničkom timu bio je Donovan Mičel sa 36 poena.

Oklahoma Siti Tander savladao je Los Anđeles Lejkerse rezultatom 114:90, nakon što su treću deonicu meča dobili sa ogromnih 33:18. Najefikasniji košarkaš susreta bio je Karmelo Entoni sa 27 poena.

Majami je na gostovanju savladao Milvoki Bakse sa 106:101, uz odličnu partiju Hasana Vajtsajda, koji pored svog imena ima 27 poena i 13 skokova.

Memfis Grizlisi savladali su Njujork Nikse rezultatom 105:99. Tajrik Evans je imao „dabl dabl" učinak sa 23 poena i deset asistencija, dok je Letonac Kristaps Porcingis, kako to često biva, bio najbolji u timu iz Njujorka, ovoga puta sa 21 ubačenim poenom.

Golden Stejt Voriorsi stigli su do 14. uzastopne pobede na gostovanjima. Šampioni su slavili u Ilinoisu, gde su bili bolji od Čikago Bulsa rezultatom 119:112. Klej Tompson je ubacio 38 poena, dok kod Bulsa bolji od ostalih bio Nikola Mirotić sa 24 poena.

Atlanta Hoksi savladali su Nju Orleans Pelikanse sa 94:93, uz impresivnu partiju Denisa Šredera koji je imao 13 poena i čak 15 asistencija. Najefikasniji igrač pobendičkog tima bio je Kevin Bejzmor sa 20 poena, dok je najefikasniji na susretu bio Džru Holidej, košarkaš tima iz Luizijane. Sjajan je bio i Demarkus Kazins, sa 19 poena, 14 skokova i sedam asistencija.

San Antonio Sparsi su pobedili Bruklin Netse sa 100:95, a posebno je raspoložen bio Lamarkus Oldridž sa 34 poena.

Toronto Reptorsi su pobedili Detroit Pistonse rezulatom 96:91. Litvanac Jonas Valančijunas je postigao 17 poena, čemu je pridodao i 16 uhvaćenih lopti. U ekipi iz Mičigena, Andre Dramond je bio impresivan sa 25 poena i 17 skokova.

Boban Marjanović je, za deset minuta na parketu, ubacio sedam poena i uhvatio šest lopti, što se zaista mora smatrati dobro iskorišćenim vremenom na terenu.

Šarlot Hornetsi su bili silni protiv Vašington Vizardsa, koje su savladali rezultatom 133:109. Majkl Kid-Gilkrist je ubacio 21 poen, ali je Dvajt Hauard pored 18 poena imao i 15 skokova.

Bredli Bil je bio najefikasniji u timu Vizardsa, sa 26 poena.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво