Krstić postigao 10 poena, Oklahoma izgubila

Košarkaši LA klipersa pobedili su Oklahomu sa 101:93 u utakmici američke NBA lige koja je odigrana u noći između nedelje i ponedeljka, a reprezentativac Srbije Nenad Krstić postigao je za poraženi tim 10 poena.

U pobedničkoj ekipi Baron Dejvis postigao je 24 poena, uključujući i tri poena u poslednjem minutu i tako pomogao LA klipersima da prekinu seriju od tri poraza. U Oklahomi najefikasniji je bio Kevin Durant sa 40 poena.

Košarkaši Hjustona savladali su LA lejkerse sa 101:93, pre svega zbog odlične igre Arona Bruksa koji je postigao 33 poena, a time su šampionu NBA lige naneli drugi uzastopni poraz.

U ostalim utakmicama postignuti su sledeći rezultati:

Detroit - Dalas 90:95
Oklahoma - LA klipers 93:101
Finiks - Toronto 101:100 i
LA lejkers - Hjuston 91:101

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
20° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се