Zvezda bez treninga i Antića otputovala u Tel Aviv

Trener košarkaša Crvene zvezde Dušan Alimpijević veruje da će ekipa bez povređenog Pera Antića u Tel Avivu protiv Makabija prikazati dobru partiju.

Antić posle jučerašnjeg poraza od Himkija (79:70) iz Beograda nije otputovao za Izrael kako bi zalečio povredu stopala.

''Idemo na Makabi bez treninga i bez Pere Antića, sa još nekoliko sitnih povreda igrača o čijem učešću ćemo odlučiti na dan utakmice. To ne znači da tamo idemo bez želje da napravimo dobar rezultat, ali sve što radimo u Evroligi je izvanredna priprema za izazove. Tu su važne utakmice u ABA ligi, a bliži se i Kup koji je već sredinom februara i treba i o tome razmišljati'', rekao je Alimpijević za zvaničan sajt kluba.

Crvena zvezda je slavila na prethodna tri duela sa šestostrukim šampionom Izraela, a ove sezone u Beogradskoj areni bilo je 87:84.

"Makabi je ekipa koja igra dobro, bolje nego prethodne sezone. Cilj im je plasman u Top 8, a koliko o utakmici sa Crvenom zvezdom ozbiljno razmišljaju govore i njihove izjave da su neke igrače planski odmarali na utakmici u Pireju", kaže Alimpijević.

Košarkaš crveno-belih Nemanja Dangubić ističe da ekipu čeka "novo teško gostovanje na vrućem terenu".

"Posle Olimpijakosa sigurno će pokazati reakciju. Bore se za Top 8 i ova utakmica im je iz tog aspekta veoma važna. Njihov stil igre je uvek isti, veoma su napadački talentovana ekipa sa fantastičnim indivudalcima. Zbog toga moramo da odigramo veoma čvrsto jer želimo da protiv Makabija odigramo dobru utakmicu", poručio je Dangubić.

Utakmica 19. kola Evrolige između Makabija i Crvene zvezde igra se u četvrtak od 20.05 u Tel Avivu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 10. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара