Dženkins: Biće čudno igrati u Beogradu, voleo bih da dobijem dres

Nekadašnji košarkaš Crvene zvezde, a trenutno ruskog Himkija, Čarls Dženkins, izjavio je da se oseća dosta emotivno pred meč protiv bivšeg kluba, kao i da bi voleo da dobije Zvezdin ovogodišnji dres sa svojim prezimenom kako bi se pohvalio prijateljima i porodici.

Ljubitelju Zvezdine publike biće ovo prvi put da na parket dvorane "Aleksandar Nikolić" izlazi u dresu protivničkog kluba. 

"Biće mi veoma čudno. Hodao sam svakodnevno kroz ove svlačionice, ali ovoga puta ću pred izlazak na teren morati da napustim onu gostujuću, koja isto izgleda kao i domaća, ali je malo udaljenija", našalio se Dženkins.

Bivši košarkaš Zvezde istakao je da je oduševljen dobrodošlicom koju su navijači priredili njegovim saigračima Štimcu i Miciću po povratku u "Pionir".

"Znam da je u pitanju samo utakmica, ali biće jako čudno. Igrao sam toliko mečeva ovde i zaista se svaki put osećam odlično. Video sam kako je publika reagovala kada su se u dvoranu kao protivnici vratili Vasilije Micić i Vladimir Štimac. Nadam se da će tako biti i kada čuju moje ime", izjavio je Dženkins.

Micić i Štimac kao poklon od kluba primili su uramljeni ovosezonski dres sa svojim prezimenima na njemu, a Dženkins je izjavio da bi voleo da i on ima tu privilegiju.

"Klub ove sezone ima veoma lepe dresove i želeo bih da dobijem jedan koji bih odneo kući mojoj porodici", rekao je Dženkins.

Utakmica između Zvezde i Himkija igra se u utorak od 19.00 časova u dvorani "Aleksandar Nikolić".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво