Duda Ivković: Željko je najveći svih vremena

Iako je otišao u košarkašku penziju, Dušan Ivaković je čovek čije mišljenje se ceni. U intervjuu jednoj grčkoj televiziji, Duda je, između ostalog, rekao da je Željko Obradović najveći trener svih vremena.

Ivković i Obradović godinama su sarađivali u reprezentaciji Jugoslavije, a ne mali broj puta bili su ljuti rivali na košarkaškom terenu.

"On je najbolji trener u Evropi. Mislim da niko ne može da mu priđe. Poštujem sve trenere i molim ih da se ne ljute što ću to reći, ali stvarno verujem da niko nije ni blizu Žoca. On je rođen da bude to što jeste", rekao je Ivković.

Željko je sa Fenerbahčeom šampion Evrope, a ivković smatra da će najtrofejniji evropski trener i ove sezone biti glavni konkurent za titulu, iako se tim značajno promenio.

"Sada ima težak posao u Feneru, jer u timu više nema Ekpea Juda i Bogdana Bogdanovića. Prvi je odličan defanzivac, a Bogdan je sjajan u napadu. Siguran sam da će Željko naći načina da prevaziđe to i da će spremiti ekipu za velike mečeve na proleće", rekao je Ivković.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 14. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара