Читај ми!

Sjajni Jokić, Bogdanović i Bjelica odlični, Marjanović bez minutaže

Nikola Jokić je ostvario prvi trostruki dvocifren učinak u sezoni, ali je njegov Denver poražen od Golden stejta sa 124:114. Ni dobra igra Bogdana Bogdanovića nije pomogla Sakramentu, koji je kao domaćin poražen od San Antonija sa 107:100. Minesota deklasirala Klivlend sa čak 127:99 uz sedam poena Nemanje Bjelice, a Boban Marjanović ponovo nije ulazio u igru u utakmici u kojoj je Nju Orleans pobedio Detroit sa 112:109.

Košarkaši Golden stejta pobedili su Denver sa 124:114, a raspoloženog Stefa Karija nije zaustavio ni sjajan učinak Nikole Jokića, koji je ostvario svoj sedmi tripl-dabl učinak u karijeri, postigavši 22 poena, 12 skokova i 11 asistencija.

Stef Kari je bio najefikasniji igrač sa 32 poena uz devet asistencija, a pratio ga je Drejmond Grin sa 23 poena, pet skokova i deset asistencija, dok je Klej Tompson meč završio sa 19 poena. Kevin Durent ponovo nije bio u timu. 

Košarkaši Sakramenta pružili su jak otpor San Antoniju, ali nisu mogli da zaustave raspoloženog Lamarkusa Oldridža i Davisa Bertansa, koji je postigao rekord karijere sa 28 poena i tri asistencije za 31 minut igre. Najefikasniji igrač utakmice Lamarkus Oldridž je utakmicu završio sa 31 poenom uz 12 skokova.

Iako je Sakramento odlično odigrao prvo poluvreme i posle 24 minuta vodio sa 56:46, a gostujući tim bio bez Kavaja Lenarda, Manua Đinobilija i Žofrija Lovernja, San Antonio je, zahvaljujući Bertransu i Oldridžu, uspeo da načini preokret u poslednjim minutama meča za konačnih 107:100.

Bogdan Bogdanović je u igri proveo 33 minuta i ubacio 16 poena uz po pet skokova i asistencija, dok je najefikasniji bio Vili Kouli-Stajn sa 22 poena i devet skokova.

Košarkaši Minesote sjajnom igrom od provog do poslednjeg minuta deklasirali su Klivlend i ekipi iz Ohaja naneli najteži poraz ove sezone od čak 127:99.

Predvođen raspoloženim Džimijem Batlerom, tim iz Mineapolisa je u trećoj četvrtini imao prednost od čak 41 poena a predvodio ih je raspoloženi Džimi Batler, koji je meč završio sa 21 poenom, osam skokova, devet asistencija i tri ukradene lopte.

Najefikasniji je bio Endru Vigins sa 25 poena, Karl Entoni Tauns je upisao 19, Tadž Gibson 16 i 13 skokova, a Nemanja Bjelica je postigao sedam poena uz dva skoka.

Rezervisti Džef Grin sa 22, Kajl Korver sa 19 i Dvejn Vejd sa 13 poena bili su najefikasniji kod Kavsa, dok je Lebron Džejms u trećem porazu u poslednjih pet utakmica zabeležio svega deset poena, najmanje ove sezone, uz osam skokova i pet asistencija.

Nju Orleans i Detroit su odigrali zanimljiv meč, koji je rešen u poslednjih nekoliko minuta pobedom Nju Orleansa – 112:109.

Iako su Pelikansi u nekoliko navrata imali dvocifrenu prednost, u finišu su mogli da izgube da odgovornost nisu preuzeli iskusni plejmejker Ražon Rondo i Demarkus Kazins, a u poslednjoj sekundi šut za produžetak promašio je Ejveri Bredli.

Entoni Dejvis je bio najefikasniji sa 30 poena i deset skokova, Itvan Mur je postigao 23, Kazins 20 uz deset uhvaćenih lopti, a Rondo je zabeležio 12 koševa i 15 asistencija.

Tobijas Heris je postigao 25, Bredli 24, a Andre Dramond i Iš Smit po 16 poena. Boban Marjanović nije ulazio u igru.

U poslednjem meču protekle noći, Klipersi su nadigrali Atlantu sa 108:107 trojkom Si-Džej Vilijamsa devet sekudni pre kraja utakmice.

Miloš Teodosić je zbog obnovljene povrede preskočio i ovaj duel, kao i Blejk Grifin, a najefikasniji u domaćoj ekipi bio je Lu Vilijams sa 34 poena, dok ga je Deandre Džordan pratio sa 25 poena i 18 skokova.

U poraženom timu Tarijen Prins je postigao 20, a Denis Šreder 18 poena. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво