Alimpijević: Meč protiv Budućnosti nije odlučujući

Trener Crvene zvezde Dušan Alimpijević smatra da je meč protiv Budućnosti u Podgorici od velikog značaja, ali ne i presudan u borbi za prvo mesto ABA lige.

Utakmica 15. kola ABA lige Budućnost - Crvena zvezda igra se u ponedeljak od 17 sati u hali "Morača". 

"Pred nama je utakmica koja može da nam olakša nastavak prvenstva, ali ne znači ništa jer ima još puno da se igra. Utakmice svako sa svakim od pretendenata za najviši plasman tek slede. Dobre partije i forma oba tima garantuju dobru utakmicu, znamo atmosferu koja nas očekuje u Podgorici, ali već smo se navikli na to, pokazali smo i kroz utakmice Evrolige da se nosimo dobro sa pritiskom sa tribina", rekao je Alimpijević za klupski sajt.

Alimpijević neće moći zbog povrede računa na Ognjena Dobrića u meču timova koji dele čelo Jadrana sa skorom 12-2.

"Budućnost je odličan tim, a Nemanja Gordić je nosilac, za sada ima odličnu sezonu i iznosi većinu stvari u ekipi. Najveći akcenat biće stavljen na njega".

Iskusni prvotimac crveno-belih Milko Bjelica očekuje vrlo kvalitetnu, ali i tešku utakmicu u Podgorici.

"Očekuje nas duel protiv ekipe koja je ove sezone pokazala puno na oba fronta, u ABA ligi i Evrokupu. Poraženi smo od njih u Beogradu i imamo veliki motiv da im se revanširamo. Tim sastavljen od puno kvalitetnih pojedinaca, ali ih na prvom mestu krasi timska igra. Znamo da nas čeka puna 'Morača', ali već smo navikli da igramo u takvom ambijentu ove sezone kroz velike utakmice u Evroligi", zaključio je Bjelica.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво