Lavar Bol sa dva sina stigao u Litvaniju, ludnica na aerodromu

Košarkaški cirkus porodice Bol stigao je u Litvaniju, u Viljnus, gde je kontroverzni otac Lavar doveo svoja dva sina Lianđela i Lamela. Sudeći po dočeku na aerodromu, litvanska javnost očekuje puno od ovog nadasve interesantnog transfera.

Naime, nakon incidenta u Kini, kada je srednji Lavarov sin Lianđelo uhvaćen u krađi u jednom luksuznom butiku a potom jedva izbegao zatvor, usledila je suspenzija njegovog Univerziteta Kalifornija (Ju-Si-El-Ej). 

Međutim, to se nije dopalo kontroverznom Lavaru, koji je ekspresno reagovao, te Lianđela i najmlađeg Lamela doveo u Litvaniju, u redove malo poznatog kluba Prijenaj Vitautas, sa kojim su Bolovi sklopili ugovor do kraja sezone.

Na dočeku, svitu koju je sa sobom povela porodica Bol dočekalo je puno novinara, kao i dobar broj obožavalaca.

Lavar je tom prilikom između ostalog izjavio da je zadovoljan što su konačno stigli u Litvaniju, da puno očekuje od boravka njegovih sinova tu, da će im ovo iskustvo pomoći da pronađu angažman u NBA ligi, kao i da će se lako navići na život ako budu imali gde da kupe hamburger.

Podsetimo, najstariji sin Lavara Bola, Lonzo, izabran je na poslednjem NBA draftu od strane Lejkersa kao drugi pik i trenutno igra svoju ruki sezonu.

broj komentara 0 pošalji komentar